Nieuwe single van garage punkband Mikki Wood: energiek, melodieus en vuig

Garage punk die niet in een hokje te plaatsen is. Waar het op lijkt? Geen idee. Het klinkt in ieder geval lekker! Energiek, melodieus en vuig, dat is de kern van Mikki Wood.

Debuutsingle direct met hitpotentie

In maart 2019 brachten ze hun gelijknamige debuut EP, met twee nummers. Eén nummer daarvan was ‘A Johnny is A-Coming’. Hiermee hadden ze meteen de aanstekelijke riffjes te pakken, mét hitpotentie.

Nieuwe single ‘Jungle Fever Starship’

Afgelopen vrijdag kwamen ze met een nieuwe single: ‘Jungle Fever Starship’. Een minstens zo lekker nummer als ‘Johnny’. Het nummer verwoordt de weerspiegeling van de sociale omgeving waar we deel van uitmaken. Over het feit dat alle dagen zo vanzelfsprekend zijn en onze tijd vliegt. “De één vlucht, de ander draagt een stropdas ;). Een stem kan spreken, maar het kan ook schreeuwen.” Dat schreeuwen is heel makkelijk als je deze nieuwe knaller hoort. Dan nog met een riff erachter die je niet uit je kop krijgt, en gaan. Ik heb trouwens zelden zo genoten van een lyric video: zelfs dáár zit power in!

In 2019 stonden ze op punkrock festival Antishit in Den Bosch. Daarna brachten ze al twee singles uit waarmee ze toewerkten naar een nieuw album. En met ‘Jungle Fever Starship’ komt de teller dus op drie. Tijd voor het eerste full length album jongens? Laat maar komen! 💪

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Carlien de Vries schreef:

    allemaal geweldig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.