Sister May: Belgische alternative rock met een explosie

In 2016 begonnen ze, inmiddels hebben ze meer dan 100 live shows op hun naam staan. Sister May timmert dus lekker aan de weg; een weg door België, Nederland, Frankrijk én Luxemburg.

Elk nummer een opbouw naar een explosie

Inspiratie komt van A Perfect Circle, Alice in Chains en Nine Inch Nails. En af en toe hoor je de stem van Eddie Vedder erin terug. Ze weten hun nummers goed op te bouwen, met een duister begin om vervolgens te exploderen in een krachtige chaos. Bijvoorbeeld seconde 42 in het nummer “Deception” (zie hierboven). Een heerlijke explosie.

Explosies in 4 landen te horen

In oktober 2018 brachten ze hun tweede EP Ascent uit. Momenteel zijn ze bezig deze ten gehore te brengen door heel België en Nederland, maar ook in Frankrijk en Luxemburg.

Op plaat voel je de power al, maar live zijn ze een bom! Je kunt hier zelf getuige van zijn op vrijdag 1 maart; dan staan ze in Musicon in Den Haag (FB Event).

“Tappend uit de vaten van de grunge en progressieve rock met zowaar een shot new wave, mag je mee slurpen van melancholie en vertwijfeling in onze donkere krocht. Soms met fijn scalpel en lichte grijns de ziel schrapend, soms met botte bijl en bittere woede het verstand splijtend. Maar voor de rest gaat alles goed met ons”.

Frontman Bert Goethals

Facebookhttps://www.facebook.com/SisterMay/
Instagramhttps://www.instagram.com/sister_may_band/
Site: https://vi.be/sistermay

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.