De toekomstige grootste band van Nederland

orange skyline

Deze band timmert al een aardig tijdje aan de weg. Ze hebben al op Parkpop en Noorderslag gestaan. En dan te bedenken dat deze vier gasten nog amper een instrument konden bespelen toen ze besloten een band te beginnen. Maar nu gaan ze het helemaal maken.

Ze doen denken aan Oasis. Niet zo gek ook omdat het besluit om een band te beginnen kwam nadat ze een Oasis-concert hadden bezocht. Ze spelen strak, energiek, de zanger heeft een goeie kop en maakt er een mooie show van. Kortom: zeker live gaan bekijken. Aan alle kleine poppodiums de tip: boek ze nu nog voordat ze te groot worden. Ze stonden eind 2015 nog in het voorprogramma van Kensington. Maar het is een kwestie van tijd voordat Orange Skyline, want aan deze band is deze ode gewijd, hen voorbij gaat en de populairste band van Nederland wordt.

Luister hieronder even hun bekendste nummer. Wil je hun beste nummer horen? Zoek dan even in Spotify (of ergens anders) naar “Zeitgeist”. Deze staat namelijk (nog) niet op YouTube. Als je een goeie muzieksmaak hebt, ga je het gewoon waarderen. En bedenk dan dat ze live nog 10x beter klinken!

Geniet!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Kevin schreef:

    Klinkt goed!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *