Muzileaks’ Top 5 @ Groezrock 2017

Groezrock 2017 Top 5 - Muzileaks

Groezrock 2017 is afgelopen. Muzileaks was erbij, en vond dit:

5. toyGuitar

Voor mijzelf een nieuweling, maar ook voor het eerst op Groezrock: toyGuitar. Lekkere garagerock met strakke uptempo riffjes.

 

4. Anti-Flag

Uiteraard allang geen nieuweling meer, wel een scherp geslepen show. Maar goed ook: het was de drukst bezochte show van Groezrock 2017 in een bomvolle tent.

 

3. The Bouncing Souls

Voor mij persoonlijk de verrassing van Groezrock 2017. Als extraatje naast de heerlijk meeschreeuwbare muziek was er ook een heerlijk potje entertainment door de zanger die over het podium banjerde alsof hij met een stok in z’n reet liep.

 

2. Undeclinable Ambuscade

Feest vanaf de eerste seconde. Helaas zijn ze bezig met een afscheidstour. Snel nog even gaan checken dus! Bijvoorbeeld op Brakrock op 5 augustus, de allerlaatste show in De Melkweg op 8 september of de allerallerlaatste show in Willem Twee op 9 september.

 

1. Tim Vantol

Deze man hoefde, in tegenstelling tot andere bands, niet zijn publiek te vragen om te crowdsurfen. Ze deden het gewoon. Daarnaast schreeuwden ze elk nummer massaal mee. Zijn show verbroedert. Heerlijke sfeertje midden in een heerlijke chaos, met het kleine intieme buitenpodium als perfecte locatie.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *